38 41 19 17
  • Man-Torsdag 9-16
  • Fredag 9-12
checkud

Din indkøbskurv er tom

om vores porte

Om vores porte

Hos DM Doors finder du et bredt udvalg af porte i god kvalitet med lang levetid og minimal vedligeholdelse. Vi tilbyder porte til budgetpriser, som alle kan overskue og har råd til, da vi indkøber store mængder og omsætter alle produkter hurtigt. Vi yder desuden telefonisk support på alle porte, uanset hvor gamle de er.

 

Har du en garage, der kræver særlige hensyn, har vi altid en erfaren montør, der står klar med masser af gode idéer og løsninger med udgangspunkt i sin solide faglige ballast. Når du køber din nye port hos os, får du derfor altid den bedste løsning til netop dine behov. Funktionaliteten bag alle vores porte er nemlig i top - og de kan nemt tilpasses den enkelte garage.

 

Find din port i vores udvalg af standard porte til garager og industri her >

 

Velisolerede porte med CE godkendelse

Vi leverer porte i alle størrelser; lige fra små porte over almindelige garageporte til industriporte. Fælles for dem alle er, at de er udstyrede med gummilister ved både gulv, vægge og loft. Derudover er de isoleret med op til 60 mm polystyren skum, så de kan modstå temperaturer mellem -30 og 40 grader celsius. Du får derfor et produkt, der er skabt til det omskiftelige nordiske klima med varme somre og kolde vintre.

 

Vores sortiment af porte er imidlertid ikke blot velisolerede med op til 60 mm isolering de er også ekstra sikrede. Alle modeller er CE godkendte og testet af SP (SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut AB). 

Sidedøre som matcher porten

 Er du på udkig efter en ny port? Se vores store udvalg og tilbehør som f.eks. kontrollerboksen til den unikke iPhone App her på siden. Har du spørgsmål, er du også altid velkommen til at kontakte os.